Maatwerkverzekeringen

Beveiligen is een vak apart. En dat vraagt om een specifiek verzekeringspakket. Wij denken graag met u mee over een complete verzekering, volledig afgestemd op de werkzaamheden en risico’s van uw beveiligingsbedrijf.  

Voor grotere bedrijven vraagt goed verzekeren vaak om maatwerk. Is uw omzet € 500.000,- of hoger? Of is uw bedrijf niet in een standaard categorie in te delen? Dan horen we in een persoonlijk gesprek graag meer over uw bedrijf en de werkzaamheden die u uitvoert. Zodat we u op maat kunnen adviseren. Hebt u bijvoorbeeld opdrachten waarbij beveiligers in auto’s rijden? Of beveiligt u in de zorg? Dat brengt specifieke risico’s met zich mee. Hoe meer zicht we hebben op uw activiteiten, hoe beter we u kunnen helpen. Soms is hierbij een maatwerkverzekeraar nodig: een bundeling van een aantal verzekeraars die samen uw bedrijfsrisico’s verzekeren.  

Met ruim vijftien jaar ervaring in de beveiligingsbranche weten we van alle haken en ogen en hebben we de juiste ingangen. Wij geven advies op maat, komen met een concreet voorstel en zijn pas tevreden als u op alle fronten volledig verzekerd bent. Zodat u niet voor verrassingen komt te staan. Als u wilt, nemen we gelijk ook de aanvullende verzekeringen voor u mee.

Vul onderstaand contactformulier in en we komen bij u terug voor een vrijblijvend, oriënterend gesprek.

Neem contact op

Altijd betrouwbaar en passend advies

Wij adviseren u graag en denken met u mee. We gebruiken onze ervaring, kennis en ingangen in de markt om voor en mét u tot de beste keus te komen. Hierbij staat uw belang voorop! Hebt u onverhoopt schade? We helpen u bij een goede afhandeling.