Beveiligers aan het werk

Verzekeringen voor beveiligingsbedrijven

Beveiligen is een vak apart. En dat vraagt om een specifiek verzekeringspakket. Of u nu personen beveiligt, toezicht houdt bij grote evenementen of gebouwen opent en afsluit, wij bieden u een verzekeringspakket dat specifiek voor u als beveiligingsbedrijf is samengesteld. Van aansprakelijkheid tot rechtsbijstand. En daar waar uw bedrijfssituatie daarom vraagt, zoeken we een maatwerkoplossing. Zo is er bijvoorbeeld een speciaal product waarmee ook werknemers die voor het werk in de auto zitten, verzekerd zijn bij ongelukken. Zo weet u zeker dat u niet voor verrassingen komt te staan. Goede kwaliteit tegen een betaalbare premie!

Bereken hieronder uw premie

Bereken met onze rekentool volledig vrijblijvend uw premie/offerte voor de aansprakelijkheidsverzekering en vraag een offerte voor andere verzekeringen.

Beantwoord onderstaande vragen voor premie

Jaarlijkse omzet

Gewenste dekking

Evenementen met meer dan 2.500 bezoekers op eigen naam als hoofdaannemer

Personenbeveiliging

(werkzaamheid specifiek gericht op de beveiliging van (een) specifiek aangewezen perso(o)n(en); lijfwacht) NB: 25% toeslag alsmede een dubbel eigen risico BAV

Inloop 1 jaar zonder voorgaande verzekering, eenmalige toeslag 30% op de jaarpremie

(inloop met voorgaande verzekering is gratis meeverzekerd)

Betaling per

Premie Resultaat

 
Per jaar
Aansprakelijkheid
Evenementen met meer dan 2.500 bezoekers
Personenbeveiliging
Toeslag inloop 1 jaar zonder voorgaande verzekering
Assurantiebelasting 21,00%
Totaal

Vraag gelijk uw verzekering aan

Wij kunnen direct een juiste verzekering voor u aanvragen. Daarvoor hoeft u alleen het onderstaande formulier in te vullen. In dit formulier vragen wij eerst uitgebreid naar uw bedrijfsgegevens, zodat wij snel een maatwerkverzekering kunnen aanbieden.

Nadat u het formulier hebt ingevuld, ontvangt u een verzekeringsvoorstel. Wij lopen deze voor u na en bevestigen het aan u. Wilt u aanvullende opties? Dan doen we u een voorstel op maat.

Altijd betrouwbaar en passend advies

Wij adviseren u graag en denken met u mee. We gebruiken onze ervaring, kennis en ingangen in de markt om voor en mét u tot de beste keus te komen. Hierbij staat uw belang voorop! Hebt u onverhoopt schade? We helpen u bij een goede afhandeling.